pühapäev, 7. detsember 2014

Koht, kuhu tulevikus tahan kindlasti minna - Lõuna-Korea

Korea Vabariik ehk Lõuna-Korea on koht kuhu tulevikus tahan kindlasti minna. Mind huvitab väga selle maa kultuur ja keel. Lõuna-Korea pealinnaks on Seoul, kus elab peaaegu 10 miljonit inimest. Seoul on tuntud ka oma ööelu tõttu.

SEOUL



Rahvaarvust hoolimata on Soul ilus linn, mida ümbritsevad lumised mäetipud ja meri ning on ehitatud ümber Hani jõe.
Linnamelust saab välja vaid mõne minutiga. Soul on uusima tehnoloogia meka.  Tasuta wifi on saadaval kõikjal. Seouli südameks on Gangnam.

Koreas on ka väga ilus loodus oma ilusate mägede ja randadega. Ka korealastele endile meeldivad mäed väga, nad käivad pidevalt matkamas ja jalutamas. Looduses leiab ka palju pühamuid, mis on ka turistidele väga atraktiivsed vaatamisväärsused.

Gyeongbokgungi palee
Lõuna-Korea üks kuulsamaid saari on Jeju saar. Saare suurim linn on Jeju, linna kuulsamad vaatamisväärsused on Draakonipeakalju mereääres ja Hallasani rahvuspark sisemaal. Saart külastab aastas, üle nelja miljoni turisti.

JEJU SAAR
Korea Vabariik on koht kuhu ma kindlasti tulevikus lähen, kuna seal on väga huvitav ja mitmekesine loodus ja kultuur. Korea on kuulus veel ka oma toidu poolest, kui sinna minna tuleb kindlasti proovida kimchit. Ma ei jõua oma kimchi proovimist ära oodata.


Madli

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar