pühapäev, 7. detsember 2014

Phi Phi...

Reisimine on alati lõbusam ja mugavam koos sõpradega. Kui meie, antud blogi autorid, reisime kunagi kolmekesi, siis esimeseks sihtkohaks oleks meil kindlasti Tai. Eelkõige veedaksime aega Phi Phi saartel.



Valiksime Phi Phi saared just kireva looduse tõttu. Seal on kaunid liivarannad, kristallpuhas vesi ja jalustrabavad kaljud. Phi Phi saared jagunevad kuueks saareks ning seetõttu saab korraldada päevaseid väljasõite. Samuti on seal väga palju vaadata, kõige tuntum vaatamisväärsus on viikingte koobas.



Phi Phi saartel on veel suur pluss see, et seal leidub palju odavaid hotelle ja bangalosid, restorane, ka paar ostu- ja SPA-keskust. Hinnad on üsna sõbralikud, mis kahtlemata rõõmustab iga inimest. Õhtuti toimuvad rannas erinevad rannapeod ning tuleshowd, mis võib olla tõeliselt vägev!


Saarte üks kõige ilusamaid ja kuulsamaid randasid on Long Beach. Sealt avaneb ka vapustav vaade Phi Phi Leh'le. Ranna asukoht on väga soodne, kuna ta on piisavalt eemal ja samas kõigest jalutuskäigu kaugusel hotellidest. Turistide sõnul on selles rannas kõige pehmem liiv!






Phi Phi saartele sattudes käiksime loomulikult ära ka snorgeldamas. Parim koht selleks on Hin Klarng, kus koralliriffi ulatub tohutult palju värvilisi kalu, samuti võib näha ka erinevaid haisid. Praegu tundub snorgeldamine muidugi meie jaoks hull, kuid kui avaneks võimalus seda teha, siis teeksime ära, sest järgmist võimalust ju ei pruugi tulla.


Üldiselt on maailmas väga palju ilusaid paiku ning raske on valida seda ühte ja ainust, mida külastada. Eestlased ütlevad, et enne kui sõidad Pariisi, käi ära Nuustakul. Sellega tahame me öelda, et ka Eestimaal on palju looduskauneid kohti, mida võiks külastada.
Igatahes oleme me mõelnud tulevikus palju reisida ja maailma ilust osa saada. Algus on selleks juba tehtud. Ootame põnevusega järgmisi!



Kärt, Epp, Madli

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar